Tekenrollen – Als tafelloper en thema’s voor kleurplaten

Met tekenrollen maak je je kinderfeestje nog leuker, houd je een groep mensen gemakkelijk bezig of kun je jouw eigen behang creëren. Een tekenrol is namelijk een lang stuk papier, of eigenlijk vliesmateriaal, met daarop een kleurplaat of meerdere kleurplaten. Omdat tekenrollen wel vijf meter lang zijn, is er ruimte genoeg voor meerdere mensen om naast elkaar te werken. En er zijn echt niet alleen tekenrollen met kleurplaten voor kinderen. Ook volwassenen kunnen zich prima vermaken met tekenrollen inkleuren. En als je de kleurplaten af hebt gemaakt, kun je de tekenrollen als behang gebruiken bijvoorbeeld.

Als tafelloper en thema’s voor kleurplaten

Je kunt er ook voor kiezen om de tekenrol als tafelloper te gebruiken tijdens een feestje. Zeker wanneer er veel kinderen over de vloer zijn voor kerst kan dit uitkomst bieden. Je laat de kinderen kleuren terwijl jij in de keuken bent en vervolgens hebben zij ook een bijdrage geleverd aan de eettafel. Er zijn tekenrollen met het thema Kerst, maar ook andere feestdagen vind je in het assortiment. Ook meer algemene thema’s zoals winter, lente, zomer of herfst. Maar superhelden, prinsessen, piraten en dieren kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Er zijn dus voor echt iedereen wel tekenrollen.

Lees ook:  Stijlvolle badkamer renovatie met waterdicht behang

Voor jong en oud, verf en potlood

Voor oudere kinderen of volwassenen zijn verhalen tekenrollen of mandala’s misschien leuker of uitdagender. Met een verhalen tekenrol kleur je niet willekeurige plaatjes in, maar wordt een verhaal verteld via de plaatjes over de gehele rol. Voor iedereen iets leuks te kleuren dus. Je kunt op de tekenrollen allerlei kleurmaterialen gebruiken om de kleurplaten kleur te geven. Je kunt gewoon met potloden of stiften werken, maar ook inkt, verf of waskrijt kan gebruikt worden. Of gebruik alles bij elkaar en maak er echt een kunstwerk van dat je in je slaapkamer wil ophangen.

Vliesmateriaal en ecologische inkt

De tekenrollen zijn van vliesmateriaal en daarom goed geschikt voor op de eettafel en als behang. Vliesmateriaal scheurt niet zo snel als gewoon 80 grams papier namelijk. Daarnaast wordt er bij Nikkel Art gebruik gemaakt van ecologische inkt. Deze inkt is onschadelijk voor het milieu en de gezondheid van de mens. Je kunt dus met een gerust hart aan je kleurplaten werken, ze zijn namelijk helemaal veilig. Ook voor je kinderen. Tekenrollen zijn leuk en veilig en ideaal om samen te kleuren.

Tekenrollen – Eindeloos entertainment voor de kids

Related Posts